Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Τσίπρας: "είχαμε αυταπάτες"

Αυτό που δεν θα συγχωρέσει ποτέ η ιστορία (και) στον Τσίπρα είναι που την δύσκολη στιγμή, τότε που θα έπρεπε να πέσουν οι (αντιπολιτευτικοί) τόνοι και να υπάρξει μια εθνική αυτοσυνειδησία για το πως φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού (και να τον αποφύγουμε) είναι που:
Έσπειρε το μίσος, δίχασε τους έλληνες πολίτες σε...πατριώτες και...γερμανοτσολιάδες λέγοντας πως "αυτοί που μας κυβερνάνε μάλλον δεν είναι και τόσο έλληνες", αποκάλεσε πολιτικό αντίπαλο Πινοσέτ, αρνήθηκε κάθε συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου (δαιμονοποιώντας το μνημόνιο -δηλ. το (πικρό) φάρμακο- και όχι τις αιτίες που το έφεραν...)

και μετά απο όλα αυτά έρχεται σήμερα και λέει πως "είχα αυταπάτες" προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του.
Ας σκεφτεί ο ελληνικός λαός (και κυρίως οι του ΙΤ) πόσα μνημόνια, πόνο, δάκρυα, ιδρώτα θα είχε γλυτώσει αν δεν είχε επηρεαστεί απο τις "αυταπάτες" του σημερινού π/θ.
ΥΓ. Τώρα που κατάλαβε πως είχε "αυταπάτες", δεν πρέπει να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη απο τους αντιπάλους του για αυτές τις κατηγορίες;
ΥΓ 2. Μία απο τις αιτίες που έφεραν στη χώρα το μνημόνιο ήταν η αδιαφάνεια στις δαπάνες. Ο Τσίπρας είναι τόσο προοδευτικός πολιτικός που δεν ψήφισε ούτε καν τον νόμο της κυβ. Παπανδρέου για τη Δι@υγεια το 2010. Είχε τις "αυταπάτες" του.
ΥΓ 3. Έχει δίκιο η Κωνσταντοπούλου που τον αποκαλεί προδότη της χώρας και της παράταξης του;
ΥΓ 4. ειλικρινά, μπορεί να πείσει έστω και έναν (1) πολίτη ότι όντως είχε 5 χρόνια αυταπάτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου