Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Μπακογιάννης στην Ελληνοφρένεια: «Έχω δοκιμάσει μπάφο-Δεν μπορώ να διαχειριστώ ότι ο δολοφόνος του Τεμπονέρα βγήκε στα επτά χρονια»


Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στον Τσολιά της Ελληνοφρένειας.

Απάντησε τις αιχμηρές ερωτήσεις με χιούμορ και διόλου με ξύλινο λόγο, αλλά με τόλμη. Μάλιστα απάντησε με ειλικρίνεια και καταφατικά ακόμα και στην ερώτηση αν έχει δοκιμάσει... μπάφο !

Στην ερώτηση για το τι θα έλεγε στον γιο του Κουφοντίνα, ωστόσο, είπε ότι δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να διαχειριστεί. Επανέλαβε την αντίθεση του στην άδεια που έλαβε ο Κουφοντίνας, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η θέση του ότι «δεν μπορώ να διαχειριστώ το ότι ο δολοφόνος πχ του Τεμπονέρα βγήκε στα επτά χρόνια».


Ο Κώστας Μπακογιάννης δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και για τη ζωή του με το νεογέννητο γιο του, αλλά και την ...ανησυχία για το μεγάλωμά του. «Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια ανησυχία για αυτό το παιδί. Επειδή τον είχε η Σία στην κοιλιά για όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί! Κανονικά τι σου λένε οι ειδικοί; Σου λένε να παίζεις κλασική μουσική στα παιδιά, να τα χαλαρώνεις και ξαφνικά το παιδί ακούει για το μνημόνιο νούμερο 58. Φοβάμαι ότι θα το βρούμε μπροστά μας.»

Πηγή: thecaller.gr (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου