Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018


Αποκάλυψη ο Πρωθυπουργός μας . Επέπληξε τον δημοσιογράφο γιατί χρησιμοποίησε σημείωμα , του υπενθύμισε με νόημα ότι εργάζεται ατην ΕΡΤ3 και όχι στον ΣΚΑΙ (οποίο έγκλημα ...) , τόνισε ότι "είναι ο ΠΘ που δέχεται τις περισσότερες επιθέσεις από οποιονδήποτε άλλο ΠΘ", ότι αυτός "δεν επιδιώκει ειδική μεταχείριση " , ότι "δεν ζει στο ροζ συννεφάκι του όπως οι προηγούμενοι " και οτι δεν κανονίζει με σημειώματα τις ερωτήσεις που θα του κάνουν .

Μήπως να του θύμιζε κάποιος ότι είναι ο ΠΘ με την μεγαλύτερη συναίνεση σε βασικές του πολιτικές , από το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα , ότι έχει τους λιγότερους κατ επάγγελμα αγανακτισμένους δημοσιογράφους απέναντί του, ότι το τοπίο των ΜΜΕ επί των ημερών του -τυχαία εντελώς - είναι ισχνότατο, ότι τα χωνιά και τα Olympia είναι πλέον κυβερνητικά εργαλεία, ότι ο Λαζόπουλος - τυχαία εντελώς - σταμάτησε τις εβδομαδιαίες προγραφές του , ότι η κυβέρνησή του επιχείρησε να ελέγξει με πρωτοφανείς τρόπους τα κανάλια , ότι τα non papers του Μαξίμου "διορθώνουν" κάθε "λάθος" εντύπωσή μας . 


Και φυσικά ότι δεν είναι Παπανδρέου για να έχει ως ΠΘ καθημερινά το εμμονικό "πολυβόλο " Ακριβοπούλου απέναντί του -προτού βεβαίως αναλάβει την "έγκυρη" ανάλυση από την ΕΡΤ - (τότε μάλλον ήταν καλός ο Σκάι) , ούτε τα τότε κανάλια να έχουν πολύωρες ζωντανές συνδέσεις με την πλατεία Συντάγματος, ούτε ο παραμικρός ψίθυρος κατά κάποιου Υπουργού να ιεραρχείται ως πρώτη είδηση . Και για να πάρει λίγο επάνω του , ας δει εκείνο το δελτίο ειδήσεων των οχτώ που κάλεσε τον Παπανδρέου λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 15 ,του διέθεσε ένα δεκάλεπτο περίπου και τα οχτώ λεπτά η έγκριτη δημοσιογράφος τον κατσάδιαζε για το θράσσος του να κατεβαίνει στις εκλογές. Η φωτό από το the caller.

απο τον Γιώργο Πεταλωτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου