Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙ!

Από την παράθεση των στοιχείων για την οικονομία, ο άνθρωπος που λέγεται πρωθυπουργός της χώρας, απέδειξε ακόμη μια φορά οτι κινείται ανάμεσα στον λαικισμό και την πολιτική απάτη...
Μίλησε για δημοσιονομικά μέτρα 62 δισ ευρώ ξεχνώντας τη χρεοκοπία της χώρας. Ξέχασε να πει ότι έκλεισαν οι αγορές και η χώρα πλήρωσε το βαρύ τίμημα των πολιτικών με δανεικά που και ο ίδιος εκπροσωπεί.



Θα το κάνω πιο λιανά με όρους... ιατρικής, και πολιτικής:
1. Η οικονομία μας εως το 2010 έμοιαζε με έναν ανθρώπινο οργανισμό που έτρωγε "βρώμικα" και ανθυγιεινά φαγητά, κάπνιζε ασύστολα και... μπεκρούλιαζε..
2. Αυτός ο οργανισμός το 2010 υπέστη εγκεφαλικό. Μπήκε αναγκαστικά στην Εντατική. Οι... συγγενείς του ασθενούς τα έβαλαν με τις εταιρείες που φτιάχνουν φαγητά, ποτά ή τσιγάρα.
3. Το 2014 ο ασθενής άνοιξε τα μάτια και απέκτησε επαφή με το περιβάλλον. Η ζωή του ήταν προφανές οτι είχε αλλάξει αλλά βρισκόταν στη ζω'η.
4. Οι... γιατροί (δανειστές) εφήρμοζαν συγκεκριμένη θεραπεία, αλλά οι συγγενείς (ψηφοφόροι) πίστεψαν έναν πρακτικό ονόματι Αλέξη που υποσχέθηκε θεραπεία με... μαντζούνια! Τους είπε οτι θα καταγγείλει τις εταιρείες και τους γιατρούς που συνέστησαν συγκεκριμένη αλλά επίπονη θεραπεία και θα τον επαναφέρει στην προηγούμενη... παραδεισένια ζωή με ένα... βότανο και σε μια δόση (κατάργηση μνημονίου με ενα άρθρο και έναν νόμο).
5. Οι συγγενείς-ψηφοφόροι πήραν την απόφαση να βγάλουν τα σωληνάκια και να πάνε τον ασθενή στον Αλέξη τον... πρακτικό.
6. Τελικώς ο Αλέξης μέχρι να βρει το βότανο το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει την κατάσταση του ασθενούς χειρότερη. Και επειδή δεν είχε το φάρμακο στη συνέχεια κατηγόρησε τους γιατρούς για αποτυχία της θεραπείας. Οι οποίοι γιατροί, απλά σήκωσαν τα χέρια ψηλά και δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τους συγγενείς (ψηφοφόρους) να αλλάξουν γνώμη.
7. Στη συνέχεια ο ασθενής λόγω της απώλειας κρίσιμου χρόνου μπήκε αναγκαστικά σε πιο επώδυνη θεραπεία. Μόνο που τώρα έχει προκληθεί ζημιά και στο αναπνευστικό σύστημα (τελμα στην πραγματική οικονομία λόγω υπερφορολόγησης).
Τώρα πλέον ο ασθενής απειλείται και με έμφραγμα λόγω αναπνευστικής ανεπάρκειας...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Έτσι έχουμε έναν ασθενή ο οποίος εκεί που συνερχόταν απο το εγκεφαλικό, τώρα απειλείται με έμφραγμα. Οι συγγενείς (ψηφοφίροι) εξακολουθούν να ρίχνουν τα βάρη στους γιατρούς πιστεύοντας τον απατεώνα πρακτικό με τα... βότανα που δεν υπάρχουν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα... Δεν θα αργήσει η ώρα όπου οι συγγενείς θα καταλάβουν τι έχει γίνει με τον απατεώνα πρακτικό....
Ηθικο διδαγμα: 
Μπορείς να κοροιδευεις πολλούς για αρκετό καιρό αλλά οχι όλους για πάντα. Όταν σε πάρουν χαμπάρι τότε μην είδατε τον... Παναη, ο οποίος θα χαρεί τον πρώτο χρόνο και μόνο οπως ο ψεύτης και ο κλέφτης..


Ένα κείμενο στο fb απο τον Λουκά Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου