Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Όταν ο Τσίπρας αποθέωνε την Γεωργαντά για την «λάσπη» στον Γεωργίου: «Έχει το θάρρος…»

Κατά του Ανδρέα Γεωργίου, τότε επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, στράφηκε για ακόμη μία φορά το πρώην μέλος της Αρχής, Ζωή Γεωργαντά, καταθέτοντας στο δικαστήριο για την «τεχνητή διόγκωση» του ελλείμματος το 2009. Να υπενθυμιστεί, ότι η δίκη του Ανδρέα Γεωργίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό, αφού ήδη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο έχει αθωώσει ομόφωνα τον κατηγορούμενο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, έχει δημιουργήσει φυσικά σάλο, με πολλούς να κάνουν λόγο για μία δίκη που έχει πάρει πλέον πολιτικές διαστάσεις και… χρώμα.

Αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξυμνούσε παλιότερα την κα Γεωργαντά για τα όσα έλεγε για τον κ. Γεωργίου και την πλήρη ταύτιση του με αυτά, δημιουργούνται ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Γιώργο Αυτιά, ο κ. Τσίπρας έλεγε, ότι η κα Γεωργαντά «βρήκε το θάρρος να βγει να καταγγείλει πράγματα τα οποία είναι πρωτοφανή» αναφορικά με τον κ. Γεωργίου, ο οποίος δήθεν «διόγκωσε το έλλειμμα προκειμένου η Ελλάδα να έχει το μεγαλύτερο στην Ευρώπη» και να γίνει και με την βούλα η χώρα πειραματόζωο.


Δείτε το σχετικό βίντεο:





Πηγή: The Caller (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου