Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Επειδή η ηλιθιότητα είναι αήττητη (47)

Αν ρωτήσει κανείς τους πραγματικούς ηλίθιους της ιστορίας, αυτούς που κατηγορούν για βλακεία, ηλιθιότητα και προδοσία τον Παπανδρέου, θα καταλάβει γιατί είμαστε καταδικασμένοι στα μνημόνια...

* Είναι τόσο ηλίθιο να κατηγορείς τον ΓΑΠ ότι μας έβαλε στο ΔΝΤ, μετά από 6 χρόνια παραμονής στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης (όπου το ΔΝΤ απλά συμμετέχει).
Ο ηλίθιος θεωρεί ότι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε είναι ΔΝΤ...

* Είναι τόσο ηλίθιο να κατηγορείς ότι ο ΓΑΠ είναι... προδότης που μας έβαλε σε μηχανισμό αποφυγής χρεοκοπίας για να κερδίσει ο αδερφός του που... είχε ποντάρει στη χρεοκοπία

* Είναι τόσο ηλίθιο να θεωρείς βλάκα τον ΓΑΠ επειδή πίεσε για τη δημιουργία του μηχανισμού και δέχθηκε τους αρχικούς όρους του μνημονίου όταν είχε μια χώρα με πρωτογενές έλλειμμα 24 δισ, αλλά ταυτόχρονα να θεωρείς σωτήρες τους διαδόχους του που δε μας έβγαλαν απο αυτό όταν η χώρα κόντευε να μηδενίσει το πρωτογενές έλλειμμα.

* Είναι τόσο ηλίθιο να θεωρείς ψεύτη τον Παπανδρέου επειδή είπε λεφτά υπάρχουν, αλλά μετά από 6 χρόνια να μην έχεις διαβάσει ολόκληρη την πρόταση.

* Είναι τόσο ηλίθιο να θεωρείς ανίδεο τον Παπανδρέου από ποδηλασία, όταν ο ίδιος είσαι άσχετος και νομίζεις ότι πήγε εν κινήσει να ξαναβάλει την αλυσίδα στη θέση της... με το δάχτυλο. Και να το ισχυρίζεσαι αυτό χωρίς να έχεις ιδέα απο τις πρακτικές των ποδηλατών.


Συμπερασματικά, δεν ξέρεις για ποιο λόγο θεωρείς βλάκα τον Παπανδρέου. Απλά έτσι σου είπαν. Είσαι η αιτία που η χώρα δε μπορεί να βγει από τα μνημόνια. Δεν υπάρχουν όμοιοί σας (μας) στις άλλες 4 χώρες που μπήκαν σε μνημόνιο, γι αυτό κι εκείνες βγήκαν από τον μηχανισμό στήριξης.

Είστε πολλοί, είστε ηλίθιοι, είστε ελληνάρες!!!

(του Αντώνη Κορ στο fb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου