Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Βουλευτής-δημοσιογράφος του Σύριζα στηρίζει Καραμανλή λόγω ρουσφετιού που της είχε γίνει το 2004


"Μάθαμε χθές από το βουλευτικό στόμα της ίδιας της κ. Αννέτας Καββαδία ότι το 2004 της τηλεφώνησαν από το Μαξίμου για να της ζητήσουν να μείνει στην ΕΡΤ. Κατευθείαν από το Μαξίμου έφυγε και το φαξ με την εντολή προς την ΕΡΤ να πράξει τα δέοντα.

Βεβαίως η κ. Αννέτα Καββαδία που κατακεραυνώνει τα ρουσφέτια -των άλλων- μας βροντοφώναξε ότι αυτό ήταν απλά η αναγνώριση της Αξίας της. Οχι δηλαδή σαν τους ανάξιους εργαζόμενους που το νταλαβέρι τους φτάνει το πολύ μέχρι τον Προσωπάρχη της δουλειάς τους και συχνά πιό κάτω κι απ' αυτόν. Οσοι το ξεπερνάνε είναι ρουσφέτι αλλά της κ. Καββαδία είναι "δικαίωμα, και απλά βρέχει όταν μας φτύνουν".

Παραπλεύρως μάθαμε ότι το ίδιο το Μαξίμου τω καιρώ εκείνω (που η κ. Καββαδία το έβρισκε τέλειο αλλά μετά χάλασε) είχε πολύ ελεύθερο χρόνο και τηλεφωνούσε απ' ευθείας σε εργαζομένους για τις υποθέσεις τους και εκτελούσε μετά και τις απαραίτητες ενέργεις για να τους "τακτοποιήσει".

Ετσι κατανοούμε ότι ο φόρτος με τέτοιες ασχολίες λογικό είναι να οδηγήσει το Μαξίμου να μην αντιληφθεί άλλα ζητήματα, όπως λόγου χάρη ότι το έλλειμμα εκτοξεύονταν, ότι πηγαίναμε για φούντο, ότι η κρίση επέρχονταν και παρόμοια επουσιώδη θέματα μπροστά στις "τακτοποιήσεις" που τους απασχολούσαν.

Η παθογένεια της χώρας συμπυκνωμένη σε μια σκηνή και μία αφήγηση."


(απο τον Stratos Lal.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου