Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Λεβέντης: «Στην Βραζιλία η Ρουσέφ διώκεται για κακούργημα για απόκρυψη του ελλείμματος. Ο Καραμανλής γιατί όχι;» (Βίντεο)


Στην απόφαση της επιτροπής της βουλής της Βραζιλίας, για αποπομπή της προέδρου Ντίλμας Ρουσέφ, από το αξίωμα της και παραπομπή της σε δίκη, καθότι υπήρχαν βάσιμα στοιχεία, πως παραποίησε τους αριθμούς σχετικά με την δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και το δημόσιο έλλειμμα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης 
Λεβέντης, στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη.

Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ , παραπέμπεται τελικά σε δίκη με απόφαση της Γερουσίας της χώρας, έπειτα από θυελλώδη και πολύωρη συνεδρίαση, με πλειοψηφία 55 υπέρ και 22 κατά.

Ο κύριος Λεβέντης, αναρωτήθηκε γιατί δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο και στην περίπτωση του Κώστα Καραμανλή και των περίφημων Greek Statistics , τα οποία διέσυραν τη χώρα διεθνώς και διέλυσαν την αξιοπιστία της.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση την αναθεώρηση των Ελληνικών Ελλειμμάτων της Eurostat, το έλλειμμα του 2009, εκτινάχθηκε στο 15,4% του ΑΕΠ (36,1 δις) , με αποτέλεσμα την υπαγωγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης και τον αποκλεισμό της από τις διεθνείς αγορές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα :




Πηγή: npress.gr (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου