Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Κατηγορίες ελλήνων ομοφοβικών



1. Οι νευροβιολόγοι: Oι ομοφυλόφιλοι ειναι αφύσικοι. Απο κει κι ύστερα η επιχειρηματολογία έχει πολλές διαβαθμίσεις. Κάποιοι νευροβιολόγοι του ίντερνετ που διαβάζουν μπλογκζ και ειναι ψαγμένοι, θα γραψουν για χρωμοσώματα, γονίδια, νευρώνες, πυρήνες στον υποθάλαμο και τέτοια ενώ οι πιο ολντ σκουλ απλά θα πούν οτι κι άλλοι πανε με ζώα αλλα δε διοργανώνουν πράιντ για να μας καπελώσουν και να γίνουμε όλοι κτηνοβάτες.


2. Οι ψυχαναλυτές: Οι ΛΟΑΤ ειναι κατα βάση δυστυχισμένοι άνθρωποι που είχαν άσχημη παιδική ηλικία. Τους καταπίεζε η μαμά τους ή τους έδερνε ο μπαμπάς τους. Όπως και να χει, έχουμε να κάνουμε με ψυχικά νοσούντες οι οποίοι χρήζουν βοήθειας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια γιατί ετσι επιβαρύνουμε την κατάστασή τους.

3. Οι συνωμοσιολόγοι: Τους μπούστηδες τους φέρνει η Νεα Τάξη Πραγμάτων και οι Εβραίοι/Αμερικάνοι με απώτερο σκοπό την καταστροφή του Ελληνικού Μπολιτιζμού. Τα χει πει κι ο Χενρι ο Κίσινγκερ. (Οι συνωμοσιολόγοι κανουν μεγάλο οβερλάπ με την κατηγορία "οι Ανθιμοι")

4. Οι δικηγόροι: Η ομοφυλοφιλία ηταν μέχρι το '50 παράνομη και ορθώς ειναι ακόμα παράνομη σε εβδομήντα χώρες. Ο λαός μας δε γουστάρει ανώμαλους και κάτι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει ο νόμος και η τάξη στο ντόπο και τα παιδγιά μας να μην παρακολουθούν χυδαίες παρελάσεις.

5. Οι "Ανθιμοι": ακολουθεί ορίτζιναλ δήλωση .. "Αυτά δεν έχουν γίνει ποτέ στους αιώνες, διαφήμιση και παρέλαση των ανθρώπων οι οποίοι ζουν σε μια κατάσταση παρανομίας, αφύσικη. Σαν ανθρώπους τους τιμάμε, τους αγαπάμε, διαφωνούμε με την αμαρτία τους της οποίας δεν δεχόμαστε τη διαφήμιση".

6. Oι Αριστεροί ομοφοβικοί: Εδώ μας φέρνουν μνημόνια κι εσείς ασχολείστε με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ. (Οι Αριστεροι ομοφοβικοί κανουν μερικό οβερλάπ με τους Σταλινικούς παρακάτω)

7. Οι Σταρκ: Eδω εχουμε να κάνουμε με το διαχρονικό επιχείρημα "οι πούστηδες ντροπιάζουν την τιμή του οίκου τους". Συνήθως έρχεται με αστειάκια τύπου "τι να πει κανείς τώρα στον πατέρα του που πανηγύριζε οταν στο μαιευτήριο του είπαν αγόρι". 

8. Οι Σταλινικοί: πουστριλίκια = αντεπανάσταση. Όπως έλεγε και ο Νικολάι Κριλένκο το τριαντακάτι, η ομοφυλοφιλία ειναι προϊόν της παρακμής των ταξικών εκμεταλλευτών, και σε μια δημοκρατική κοινωνία, θεμελιωμένη πάνω σε υγιείς αρχές, δεν υπάρχει καμία θέση για τέτοιους ανθρώπους. Στα γκούλαγκ.

9. Οι Γιουτιλιτάριανς: Καλώς ή κακώς, η πλειοψηφια δεν τους θέλει αΦτούς και πρεπει να κοιτάξουμε το καλό της κοινωνίας μας που ειναι αυτο που ευχαριστεί τους περισσότερους.

10. Οι μαθησιακοί ομοφοβικοί, κατηγορία Άλμπερτ Μπαντούρα : "τα παιδιά μας βλέπουν γκέι στις τηλεοράσεις, γκέι παρελάσεις και θα γίνουν κι αυτοί μπούστηδες και λεζβίες και τι θα κάνουμε ύστερα?"



(του Kostas Lian. απο το fb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου