Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Καυστικό σχόλιο για τα... ισοδύναμα του Κ. Μητσοτάκη

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τη σοβαρή καθημερινή και τον σοβαρό Μητσοτάκη ... ο Τσίπρας είναι καταστροφή για τη χώρα γιατί:
1. δεν μειώνει τους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος από 3.5 % σε 2 % (έχει μουλαρώσει, γι αυτό)
2. δεν μειώνει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30 % (ο Μητσοτάκης είναι από μόνος του ισοδύναμος)
3. δεν μειώνει το φορολογικό συντελεστή στα επιχειρηματικά κέρδη από 29 σε 20 % (τι ... είναι και ο Άδωνης ισοδύναμο?)
4. δεν επαναφέρει το ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια από το 24 στο 13% (και ο Σταϊκούρας ισοδύναμο! ... δίνεις έναν Σταϊκούρα παίρνεις 10 % ΦΠΑ πίσω)
5. δεν αυξάνει το όριο υπαγωγής στο ΦΠΑ από τις 10 στις 25,000 € (αυτό δεν χρειάζεται ισοδύναμο ... θα μας το κάνουνε δώρο)

6. δεν μειώνει 200 εκ. € τις καταναλωτικές δαπάνες του Δημοσίου (στα νοσοκομεία να τις μειώσεις Αλέξη ... να πηγαίνουν φαγητό από το σπίτι τους ... οι άρρωστοι)
7. δεν βελτιώνει τα αποτελέσματα των ΔΕΚΟ κατά 400 εκ. € (γιατί ρε Τσίπρα? ... γράφεις βελτίωση αποτελεσμάτων 400, πατάς έντερ και τσουπ)
8. δίνει αυξήσεις 150 εκ. € στους δημοσίους υπαλλήλους (μόνο ο Μητσοτάκης το πίστεψε! ... ή δεν το πίστεψε? ...)
9. δεν μειώνει τα επιτόκια στα Έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου (αχ ρε Τσίπρα ... αυτό δεν θέλει ούτε έντερ ... ο Στουρνάρας το κάνει με phone banking)
10. δεν εξορθολογίζει κατά 140 εκ. € την κρατική επιχορήγηση στα ευγενή ταμεία (είναι γιατί δεν ξέρει πως γράφεται ... εξορλοθογίζει, ερλοξοθογίζει ... δεν ξέρει αγγλικά το παιδί)
11. δεν συμψηφίζει 100 εκ. ασφαλιστικών εισφορών ΟΓΑ με αγροτικές επιδοτήσεις (Τσίπρα επίτηδες το κάνεις)
12. δεν βρίσκει 150 εκατομμύρια ευρώ, από την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τις ηλεκτρονικές προμήθειες και την Εθνική Στρατηγική για το Φάρμακο ( ... πες βρε Τσίπρα και 'συ 200 ... τι ... επειδή λέει 150 ο Μητς)
13. δεν συγχωνεύει κτιριακές υποδομές (20 εκ. ... και πες και ένα 20, το εκατομμύρια είναι που μένει στο αφτί)
14. 300 εκατομμύρια ευρώ στην τετραετία, από τη διατήρηση της υπάρχουσας σχέσης προσλήψεων και αποχωρήσεων στο δημόσιο (ε! ... αφού είναι υπάρχουσα ρε Μητσοτάκη, την κάνει κι ο Τσίπρας)
15. 400 εκ. από outsourcing (εδώ Τσίπρα στην έφερε ... πρέπει να κάνεις alt+shift και να γράψεις οθτσοθρψινγ ... αποκλείεται να το σκεφτόσουν)
16. βλέπω και εγώ "Παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη" και λέω για να δούμε τι θα κάνει ο Μητσοτάκης ... και ... τίποτα ... κακολογεί τον Τσίπρα
17. εδώ ένα κλασικό copy-paste σε ενεστώτα Καραμανλή: «Παράλληλα όμως εφαρμόζουμε και μια στρατηγική καταργήσεων και συγχωνεύσεων φορέων του Δημοσίου, εξασφαλίζοντας βελτίωση της αποδοτικότητας και οικονομίες κλίμακας στη λειτουργία του Κράτους» ... το εφάρμοσα και εγώ στην Ιλάιρα και μου είπε ... "μπαμπά όταν λέμε τώρα ενοούμε τώρα" ... με δύο νν το εννοούμε της είπα, για να τη μπερδέψω ...
18. Στην Ελλάδα «Μαδούρο» δεν χωρούν ... αυτό είναι σαν το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, μη δίνετε σημασία
19. δεν αυξάνει τις αποσβέσεις στις νέες επενδύσεις παγίων σε ποσοστό μέχρι 200 % ... μην το αναλύσουμε ... δεν χρειάζεται ούτε καν υπερτιμολόγηση για να μην πληρώσει φόρο ποτέ η επιχείρηση ... καιιιιιιιι
20 ... κάτι λιμά ...
... brothers and sisters μας δουλεύουν ...

το σχόλιο απο τον Costa Ath.


Η πρόταση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου