Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Κανονικά ο φορολογικός έλεγχος στο Αλτερ επί Παπακωνσταντίνου παρά τον πόλεμο λάσπης! Όπως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία.


Ενώ εξελίσσεται σκανδαλαρα με την επικείμενη πώληση του ΑΛΤΕΡ ας θυμήσουμε τι έκανε ο Παπακωνσταντινου επι κυβέρνησης τρισκατάρατου. Οχι αυτος που τρέχει στις βουλγαριες για να φοροδιαφεύγει, αυτος που κυνήγαγε τους φοροφυγάδες το 2010 και μετά τον κυνήγαγε το σύστημα της διαπλοκής για λόγους που δε χρειάζεται πια να εξηγούμε.

Τον Απρίλιο του 2010 λοιπόν, το ΣΔΟΕ έκανε έλεγχο στο ΑΛΤΕΡ. Θέμα: η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του 2000. Διαδικασία που είθισται να γίνεται σε όλες τις επιχειρήσεις όποτε συμβαίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Σε άλλες χώρες το είθιστε, γιατι στην ελλαδαρα, φάνταζαν σαν ούφο αυτοί οι έλεγχοι. Αφού οι μέχρι τότε ηγεσίες ελεγκτικών μηχανισμών υπήρχαν μόνο και μόνο για να αποτρέπουν ελέγχους σε κάτι τέτοιες πελαταρες!

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν αποδοθεί παρακρατούμενοι φόροι 3,2 εκ (!) ευρώ ενώ και από τον προσωρινό έλεγχο που ακολούθησε (είχε θράσος ο Παπακωνσταντίνου) διαπιστώθηκε ότι για την περίοδο 1/12/2009-31/8/2010 η επιχείρηση συνέχισε να μην αποδίδει ΦΠΑ και ΦΜΥ φτάνοντας μαζί με τις προσαυξήσεις τα 6,5 εκ.!!!

Με βάση λοιπόν το σχετικό νόμο, που λέει ότι αν δεν αποδίδονται ποσά για άνω των 150.000 ευρώ δεςμευεται το 50% των καταθέσεων της εταιρείας, το ΥΠΟΙΚ προχώρησε σε δέσμευση του 50% των καταθέσεων του διευθύνοντος συμβούλου Γιαννίκου (ξαναματαειχε θράσος ο παπακ)
Αργότερα συνελήφθει για τους ίδιους λόγους ο Γιαννίκος, και λίγο αργότερα οι Κουρήδες (δεν είχε μόνο θράσος τελικά, είχε και κάτι αρχιδια ΝΑΑΑ), οι οποίοι τα έριξαν όλα στο Γιαννίκο, εξού και στο τέλος φιγουραρανε εκτός μπουζους αν θυμάστε!
Στο τέλος οι υπάλληλοι έμεναν απλήρωτοι για μήνες, τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στο κλείσιμο του καναλιού, οι κουρηδες και σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο ξέσκισαν τον παπακ και ξεσκίζουν ακόμα τον παπανδρεου!

Και τώρα μπορείτε, να πα να το πουλήσετε το τσοντοκαναλο χωρίς βάρη και απαιτήσεις στο πουλεν σας το χατζηνικολαου, κυβερνησαρα του ηθικού πλεονεκτήματος της διαπλοκής

(απο την Tanya. στο fb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου